Najaarsbijeenkomst 12 november 2006

Beste North Beach zeilgenoten

Het zomert nog wat na maar de dagen worden al weer korter en velen kunnen terugkijken op een mooi zeilseizoen in de North Beach. Tijd om weer eens bij elkaar te komen en ervaringen en verhalen uit te wisselen.
Dit jaar maken we een combi met de Klassieke Schepenbeurs in Enkhuizen waar Jan Derks ook met de NB24 en de NB29 aanwezig wil zijn. Jan regelt voor ons dan ook een mooie korting op de toegangsprijs.

Zondag 12 November gaat het gebeuren in Enkhuizen

Alle deelnemende NB-zeilers krijgen een toegangskaart voor de beurs (10.00 tot 18.00) waarmee ze op eigen gelegenheid de beurs kunnen bezoeken en allen worden van harte uitgenodigd om rond 15.00 te verzamelen in één van de aanwezige grote schepen (met horeca faciliteiten). Vanaf 15.00 is er dan gelegenheid om onderling bij te praten, een drankje te drinken en er zullen enkele korte presentaties zijn . Suggesties voor bijdragen aan deze presentaties in de vorm van een reisverslag oid zijn van harte welkom. Ook willen we graag de belangstelling peilen om ergens volgend jaar een North Beach Engeland tocht te organiseren.

Nadere details over de invulling volgen nog maar noteer de datum alvast in je agenda. Van jullie wordt een bijdrage in de kosten gevraagd voor het huren van de ruimte en de toegang tot de beurs. Voor 5 Euro heb je dan toegang tot de beurs (normale prijs €10) en om 15.00 uur tot de voor ons gereserveerde ruimte. Drankjes voor eigen rekening.

Meld je nu direct aan bij Jur Pels