North Beach Hemelvaart 2007

Beste North Beach zeiler,

Net als vorig jaar organiseren wij weer een “natte” bijeenkomst in het Hemelvaart weekend. Doel van het weekend is om elkaar te leren kennen, bij elkaar aan boord te neuzen, ervaringen uit te wisselen en vooral enthousiaste NB verhalen van elkaar te horen. Wellicht ook een goede gelegenheid voor sommigen om samen plannen te maken voor spannende bestemmingen.

Plaats & datum :
We hebben met de havenmeester afgesproken dat wij op vrijdag 18 mei (de dag na Hemelvaart) welkom zijn in de Compagnieshaven in Enkhuizen. We kunnen allemaal bij elkaar liggen, ongeveer ter hoogte van de kraan. Kosten zijn €15,- per schip.
Programma:
Het programma houden we zo open mogelijk. Net als vorig jaar aankomst vanaf een uur of 2 á 3, rond een uur of 5 een borrel gevolgd door een etentje. Ik neem binnenkort contact op met de Mastenbar voor het etentje, maar andere suggesties zijn natuurlijk welkom. We denken voor rond de €20,- p.p. (ex drank) het eten te kunnen regelen. Zaterdag rond een uur of 10 koffie op de steiger en dan…. Een gezamenlijk tochtje?  Of een wedstrijdje? Admiraalzeilen? Ander leuk idee?
Kosten:
Liggeld €15,- voor een nacht.
Maaltijd bij de Mastenbar: Max. €20,- p.p excl. drank.
Opgeven:
Om één en ander goed af te stemmen met de havenmeester willen we graag vóór 20 april weten wie er mee gaan. De havengelden moeten vooraf worden betaald. Wij schieten het bedrag voor, jullie betalen ons in Enkhuizen. Opgeven is betalen dus!

Opgeven doe je door een mailtje te sturen naar info@buitendedeuractiviteiten.nl o.v.v. naam schip en naam bemanning. Geef i.v.m het etentje ook door als er mensen zijn met een dieet of vegetarisch eten.

Vorig jaar hebben 11 schepen zich opgegeven waarvan uiteindelijk 9 op de bijeenkomst waren. Het zou leuk zijn om dit aantal minstens te evenaren!

Frans Robertus & Vivian Tevreden, NB24-20 Malmok, Lemmer